Ξεκλειδώματα

Ένα συνηθισμένο φαινόμενο είναι να κλείσετε την πόρτα του σπιτιού σας και να ξεχάσετε να πάρετε τα κλειδιά σας ή να τα αφήσετε πίσω από την πόρτα και να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δεύτερο ζευγάρι που έχετε, ή ακόμα χειροτέρα να χάσετε τα κλειδιά σας και να μην υπάρχει άλλο αντίγραφο, ή αυτός που έχει το αντίγραφο να είναι σε άλλη πόλη ή χώρα.

Ίσως πάλι να έχετε κλειδωθεί έξω από το αυτοκίνητο σας ή να κλείσατε τα κλειδιά σας στην μπαγαζιέρα ή κάτω από τη σέλα της μηχανής σας.

Μια άλλη δύσκολη κατάσταση είναι να προσπαθήσετε να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε την πόρτα σας και να φρακάρει η κλειδαριά σας, εκείνη την στιγμή είναι που πρέπει να μας τηλεφωνήσετε, διότι η πρωτοβουλία κάποιων που νομίζουν ότι “γνωρίζουν” μπορεί να σας οδηγήσει σε δαπανηρές καταστάσεις. Μια τραβηγμένη, φρακαρισμένη, ή κλειδωμένη*, πόρτα μπορούμε να την ανοίξουμε χωρίς ζημιά.

Μετά την επέμβαση κάποιου που θα καταστρέψει με την προσπάθεια του τον τρόπο πρόσβασης μας θα έχει ως αποτέλεσμα για να ανοίξουμε την πόρτα σας να ακυρώσουμε την κλειδαριά σας, με συνέπεια την αντικατάσταση της.

*Το 90% από της κλειδαριές τις ξεκλειδώνουμε χωρίς ζημιά, πριν αποφασίσετε για την καταστροφή της επειδή κάποιος συνάδελφος μας το πρότεινε ρωτήστε μας αν μπορούμε να την ξεκλειδώσουμε!!!!

Αν αποφασίσετε να αλλάξετε την κλειδαριά σας δείτε προτεινόμενες κλειδαριές και συνδυασμούς εδώ.

Αντικατάσταση Κλειδαριών και τοποθέτηση
εξαρτημάτων σε πόρτες

Επί σειρά ετών έχουμε ασχοληθεί με ότι έχει να κάνει με την ασφάλεια του σπιτιού, της επιχείρησης, του αυτοκινήτου, και οτιδήποτε θεωρείται πολύτιμο.

Στόχος μας είναι να βρίσκουμε καινοτόμα προϊόντα από μια τεράστια γκάμα που υπάρχει στην αγορά και να προτείνουμε τον τρόπο που μπορούμε να τα εφαρμόσουμε σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά ώστε ο καθένας από εσάς να αισθάνεται ασφαλής.

Δίνουμε λύσεις για το πώς μπορείτε να τα ασφαλίσετε με αποτελεσματικότερο τρόπο αλλάζοντας απλά τις κλειδαριές σας.

Είμαστε εξοπλισμένοι με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την έκδοση νέων κλειδιών όλων των τύπων κλειδαριών, αυτοκινήτου, μηχανής, θωρακισμένης πόρτας, απλής ξύλινης, και ασφαλείας.

Αλλάζουμε κλειδαριές σε καταστήματα με γυάλινες πόρτες και τοποθετούμε μπάρες πανικού και μπράτσα επαναφοράς σε πόρτες εισόδου και εξόδου καταστημάτων και πολυκατοικιών.